Področno za učence U14

Na OŠ Radenci je v torek, 26.1.2016, potekalo polfinalno področno tekmovanje v malem nogometu za starejše dečke. Nastopile so ekipe iz OŠ Beltinci, OŠ Radenci, OŠ Črenšovci, OŠ Križevci, OŠ G. Radgona, OŠ I MS, OŠ Ljutomer in DOŠ Lendava. Ekipe so igrale v dveh različnih skupinah, najboljši ekipi pa se uvrstita na finalno področno tekmovanje. Naši tekmovalci, zbralo se jih je ravno dovolj za celotno ekipo, so pod vodstvom Jana Filipiča tri tekme, kolikor so jih odigrali, pričeli neodločno s strahom in psihično zapreko, da brez rezervnih igralcev ne morejo prikazati dobre igre. Svojih nasprotnikov, zato niso uspeli premagati, so pa ljutomerski igralci navkljub pesimističnem mišljenju na začetku turnirja, priznali, da so prikazali dobro igro.

“Ponavadi, ko je že bilo prepozno, so začeli verjeti vase in sproščeno igrati nogomet, je pa res, da jim je na koncu tekem primanjkovala tudi kondicija,” strne svoje misli Jan Filipič.

Čestitke vsem tekmovalcem za medsebojno sodelovanje in dobro prikazano igro. Ta turnir je bil dokaz, da se tekme odvijajo in odločajo v glavah.